Kaarel Traumann võitis Viking Window’ga esiliiga

Laupäeva õhtul mängiti Paides selle hooaja Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliiga medalimängud. Kuldmedali võitis Paide Viking Window meeskond, kes alistas finaalis 78 : 68 Betoonimeister/Tskk/SK Nordi. Võitjate koosseisu kuulus ka Orissaare korvpallikasvandik Kaarel Traumann.

“Ma arvan, et liigavõidu tõi meile ehk see, et me olime kõik ühe asja eest väljas. Ja eks kodupubliku ees oli veel suurem tahtmine kogu üritus kinni panna,” rääkis Kaarel Traumann, kes finaalis 14 mänguminuti jooksul oma punktiarvet ei avanud. “Esiliiga võit on kindlasti mu kõige lemmikum hetk karjääris üldse. Paremini ei oleks osanud seda ette ka kujutada tegelikult. Ja veel Betoonimeistris mänginud hiidlasest sõbrale ära teha – mis veel tahta! Orissaare poisid muidugi tegid ilusa lisaüllatuse, võites Saaremaa liiga.” Paide meeskonda sattus Kaarel Traumann mängima tänu tuttavatele. “Ma otsisin klubi, kes Tallinnas treeniks, ja kuna ma sellest tiimist paari kutti teadsin juba enne, siis tundus see väga ideaalne variant,” lausus ta, lisades, et oligi ideaalne variant.

Samas leidis Traumann, et samuti esiliigasse kuuluva BC Hundid eest mängimine oleks natuke ebaaus Orissaare poiste suhtes. “Aga ära iial ütle iial, eks,” jättis ta otsad lahtiseks.

Kaarel Traumanni sõnul on tema eesmärk korvpallist mõnu tunda. “Harrastajate tasemel on Eestis kõrgemaid eesmärke raske seada,” märkis ta. “Ja nii kaua, kui veel lõbus mängida on, tuleb seda nautida. Eesmärk on ikkagi võimalikult kõrgel tasemel korvpallist mõnu tunda, ehk siis esiliiga võit oligi see eesmärk.”

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 142 korda, sh täna 1)