FC Kuressaare võidukas

Eesti meeste jalgpallimeistrivõistluste esiliiga B viiendas voorus kohtus FC Kuressaare meeskond Tallinnas oma endise treeneri Pelle Pohlaku hoolealustega, FC Flora U19 võistkonnaga ja võitis 2 : 0.

“Tulemus on hea ja kokkuvõttes olen ikkagi rahul, sest hoidsime taga nullis,” rääkis peatreeneri kohusetäitja Sander Viira. “Mäng ise oli üsnagi võrdne. Oli hetki, kus Flora domineeris, oli hetki, kus meie kontrollisime. Oli selline võitluslik mäng, kus meie kogemused said lõpuks otsustavaks. Aga Flora noored olid tublid.”

FC Kuressaare avas skoori 11. minutil, kui Mario Pruul lõi nurgalöögi järel tagasipõrganud palli väljakuperemeeste värava ristnurka. Lõppskoori vormistas 90. + 4 Ott Torn, kes oli nurgalöögi järel õiges kohas ja lõi palli tühja võrku.

“Tänu kogemustele lõime väravad ära,” tunnistas Viira. “Kaitses oli kõik korras, neil sisuliselt võimalusi ei olnud. Samas on mäng ikkagi rabe, sest pall ei liikunud, nagu peaks. Eksperimenteerisime ka koosseisuga ja see segas õige rütmi leidmist.”

Sander Viira hinnangul oli florakatel Kuressaare vastu mängides ka hea motivatsioon, kuid meie poistel polnud oma endise treeneri vastu mängides häälestus kõige parem.

Pelle Pohlaku hinnangul lõid saarlased mõlemad väravad kogemuste pealt. “Samas oli mul hea meel näha väljakul Kure nooremaid mängumehi,” lausus ta.

Pohlaku sõnul on FC Kuressaare meeskonna hetkeseis enam-vähem sama, mis eelmisel aastal. “Oskused on olemas, määravaks saavad soov ja tahtmine, täna oli see olemas,” märkis FC Flora treener.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 111 korda, sh täna 1)