UUS! Endises Politseimajas avatakse trahter Vana Ment (5)

Hiljuti asutatud Saaremaa kokkade liidu juhatus pani möödunud nädalal aluse organisatsiooni tütarettevõttele, mis hakkab opereerima uut peatselt avatavat trahterit
Vana Ment.

Kuigi igapäevaselt on Saaremaa Kokkade Liidu liikmed tööl erinevatele omanikele kuuluvates söögikohtades otsustati ühiselt oma kogemused ja teadmised käiku lasta ning anda uus elu sellele vanale majale. Praeguse arvestuse kohaselt tuleb avatav trahter Saaremaa suurim toitlustuskoht, kus koos erinevate saalidega on kokku ligi 300 kohta ning 3 kööki.

Külmköök ehk väikseim söögisaal avatakse endises arestikambris, kus väga palju muudatusi ei tehta, säilitamaks sealset arestikambrist veedetute kunsti. Lisaks on plaanis arestikambris hakata pakkuma ka elamusturismi ning soovijail on vöimalus arestimaja kambrites ka ööbida, pakutase ka arestimaja vana menüü järgi tehtavat hommikusööki.

Menüü saab olema väga mitmekülgne, milles olulisel kohal on endiste Politsei prefektide nimelised road. Näiteks tuleb menüüsse Kallase Kanapada, Sääse Seakoot Chateau kartuliga, Laaneti Lambakints,Raiga Rullid (heerina rollmops), Ley lihaleem lihapirukaga ja napsuks Tiltsi tilku.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 480 korda, sh täna 1)