Uutel parvlaevadel hakkab toitlustama Arensburg OÜ (4)

1. oktoobrist suursaarte ja mandri vahet sõitma hakkavatel parvlaevadel hakkab toitlustama Arensburg OÜ ja laevapoodides teenindama R-kiosk Estonia AS.

“Konkurss oli väga tihe, läbisime mitu vooru,” sõnas Arensburg OÜ juht Terje Nepper Saarte Häälele. Tema kinnitusel on väljakutse suur. “Ühendame oma parimad teadmised, kogemused ja inimesed, et kõikide reisijate, ja eelkõige saarlaste ja hiidlaste ootusi edukalt täita,” ütles ta.

Nepper kinnitas, et uutel parvlaevadel tuleb toitlustuse kontseptsioon praegusest erinev, kuid täpsemalt ei soovinud ta seda veel avalikustada. “Süüa ja juua saab loomulikult laevadel endiselt, aga meie uuendatud nägemuse järgi. Hiiumaa ja Saaremaa kontseptsioon saab olema erinev, kuid mõlemal liinil on au sees kohalik toodang. Legendaarne kiluvõileib jääb endiselt menüüsse. Lähtusime paljuski oma tohutust parvlaeva sõidu kogemusest Saaremaa liinil ja kasutasime oma heade naabrite nõu ja ettepanekuid Hiiumaa liini veelgi paremaks toimimiseks,“ lausus ta.

Sama tõdes ka TS Laevad OÜ juhatuse esimees Kaido Padar: “Uute parvlaevade reisijatel on Arensburg OÜ toitlustuskontseptsiooni kohaselt oodata nii mõndagi uut ja põnevat.”

Tallinna Sadama turundus- ja kommunikatsiooniosakonna juhataja Sirle Arro teatel toimus parvlaevade toitlustaja ja kaupluste opereerimise konkurss kahes voorus.

Teises voorus kohtuti viie ettevõttega, kes kõik tutvustasid oma kontseptsioone, menüüsid ja lähenemisviise. Teenusepakkujate valikul said määravaks nii makstava rendi suurus kui ka pakutud kontseptsioon. Parimate pakkujatega sõlmitakse leping kolmeks aastaks ja selle perioodi lõpus on võimalik lepingut kahe aasta võrra pikendada.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 297 korda, sh täna 1)