Must Kuul paneb uksed kinni (10)

Kahe aasta eest Kuressaare südalinnas, majas, mida mäletatakse ilmselt kõige eredamalt kunagise kalapoena, uksed avanud piljardiklubi Must Kuul lõpetab nädala pärast tegevuse.

Piljardiklubi teatas oma Facebooki lehel, et 1. aprillil toimub Musta Kuuli suurejooneline lõpuüritus “Viimane kuul”. Pärast seda toimub järgmisel päeval baari tühjendusmüük ja 3. aprilli öösel lõpetab Must Kuul tegevuse.

Musta Kuuli omanik, Gold Grupp OÜ juhatuse liige Raul Paabu ütles Saarte Häälele piljardiklubi sulgemise põhjuseks, et talle tehti lihtsalt hea pakkumine ja kogu lugu. “Tulevad uued tegijad ja tuleb uus asi. Ei oska isegi öelda, mis asi see on,” lausus ta. “Mina sain lihtsalt hea pakkumise ja muud midagi, teeme ruumi teistele, uutele tegijatele.”

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 3 154 korda, sh täna 1)