Suvekauplemise nõuded karmimaks (5)

Kuressaare linnavalitsuse täiendused kohvikute suviste terrasside nõuete osas panevad teenusepakkujaid lindudega halastamatut võitlust alustama.

“Võrreldes eelmise aasta korraldusega on müügikoha üürniku kohustuste hulka lisatud nõue, et toitlustusteenust osutades tuleb välistada lindude ja loomade liikumine toitlustusalal ja selle vahetus läheduses ning vajadusel võtta kasutusele takistavaid meetmeid,” ütles Saarte Häälele linnavalitsuse pressiesindaja Kristiina Maripuu.

Teadupoolest on välikohvikute pidajad püstihädas hakkidega, kes käivad kohvikulaudadelt toitu näppamas.

Teine täiendus suvekauplemist reguleerivas korralduses on Maripuu sõnul punkt, mis määratleb, millistel juhtudel võib linnavalitsus müügikoha loa andmisest keelduda. Sinna alla kuuluvad juhtumid, kui taotleja on eelmisel hooajal rikkunud tingimusi või tal on üürivõlgnevus. Samuti võib linnavalitsus loa andmisest keelduda, kui taotleja on rikkunud lepingu tähtaegu, on süüdi avaliku korra rikkumises või kui taotluses on esitatud valeandmeid.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 144 korda, sh täna 1)