Saalijalgpalli meistriks FC Taritu

Saaremaa 2015/16 saalijalgpalli liiga võitis aastase vaheaja järel taas FC Taritu meeskond, kelle ridadesse kuulusid Martin Prostang, Raimond Salong, Edmond Salong, Priit Salong, Alex Salong, Mark Kristjan Pitk, Keito Liiv, Kristen Mere, Margus Valge, Kevin Kruuser.

Maakonna saalijalgpalli meistrivõistlused võitis FC Taritu 18 punktiga, järgnesid Torgu 12, Kaarma 3 ja Salme SK 3 punktiga. Viimases voorus võitis FC Taritu tiitlikaitsja Torgu 3 : 2 (1 : 0) ja Salme SK Kaarma SK-d 11 : 5 (7 : 2). Kaheteistkümnes mängus löödi kokku 147 väravat, “jala sai valgeks” koguni 36 mängijat. Parimad väravalööjad olid Karmo Paju 13 (Salme SK), Mark Kristjan Pitk (FC Taritu) ja Mario Stern (Torgu) 11 tabamusega. Pealtvaatajaid käis mängudele kaasa elamas 201 ja parimaks väravavahiks valiti Priit Tiitson (Torgu).

Andre Käen

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 84 korda, sh täna 1)