TAK ja Visit Saaremaa panevad leivad ühte kappi (7)

MTÜ Saarte Turismiarenduskeskus (TAK) üldkogu sel neljapäeval toimunud koosolekul otsustati ühineda Visit Saaremaaga.

TAK-i juhatuse liige Villi Pihl kinnitas Saarte Häälele, et otsus võeti vastu üksmeelselt. “Kõik, kes kohal olid, olid poolt,” ütles Pihl, kelle sõnul ei olnud ühtegi põhjust, miks kaks sarnast organisatsiooni ei peaks ühinema.

Ühinemisel on oma protseduurilised reeglid: juhatused peavad sõlmima lepingu, volikogud tegema omakorda ühinemisotsuse, kui lepingud on alla kirjutatud, ning seejärel läheb veel umbes kuu, kuni asi ametlikuks saab. “See on MTÜ-de ja sihtasutuste seaduses kirjas, et enne kulub veel kuu, kuni registreerimine toimub,” selgitas Villi Pihl.

Alles läinud aasta lõpul TAK-i juhatajaks valitud Viktoria Bubukin hakkab Pihli sõnutsi edaspidi turismitöötajana kuuluma Visit Saaremaa alla.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 186 korda, sh täna 1)