Kultuurikeskuses tuleb sanitaarremont (1)

Kuressaare kultuurikeskus peaks tuleval aastal remonti minema. Praegu on ettevalmistamisel rekonstrueerimise projekteerimistööde lihthange, mille eeldatav maksumus käibemaksuta on 30 000 eurot.

Linnavalitsuse pressiesindaja Kristiina Maripuu vahendas, et kavas on remont, mis hõlmab suuremal või vähemal määral kogu maja. Suuremad tööd on seotud saali ja üldkasutatavate WC-dega.

Kuressaare Kultuurivara juhataja kohusetäitja Tiiu Tammoja ütles, et sel aastal kuulutatakse välja projekteerimistööde hange ja pärast seda on täpselt näha, mis remonti läheb. «Remont ise planeeritakse järgmisse aastasse, vastavalt siis võimalikule eelarvele,” lisas ta.

Vajalikud tööd on Tammoja sõnul üksikasjalikult kaardistatud, kuid praeguses faasis ei soovi ta neist täpsemalt rääkida. Ta lisas siiski: “Kindlasti vajab maja tervikuna värskendamist, põhjalikumat remonti vajavad saal ja avalikud WC-d, samuti vajab uuendamist tehniline sisseseade.”

 

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 783 korda, sh täna 1)