LÜHIDALT

Andris Õunpuu veebruari parim

Võrkpalli Saja liiga veebruarikuu parima mängija aunimetus rändas sel korral Lääne-Virumaale ja selle pälvis Rakvere Võrkpalliklubis diagonaalründaja positsioonil mängiv Andris Õunpuu. Veebruaris pidas Rakvere seitse mängu, millest õnnestus võita viis. Õunpuu oli 122 punktiga Rakvere meeskonna suurim punktitooja.

BC Hundid kaotas

Kehv visketabavus ja pallikaotused tõid BC Huntidele Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliiga play-off’i avakohtumises valusa 61 : 62 kaotuse SK Torma Spordilt.

Orissaare Rockile võit

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste II liigas võitis Orissaare Rock koduväljakul Iisaku Peetri Pizzat 73 : 67. Raul Koppel viskas 25 ja Aivo Laul 23 punkti.

Sander Laht tegi skoori

Alanud hooajaks FC Floraga liitunud Sander Laht tegi rohelises särgis kaasa Eesti jalgpallimeistrivõistluste esiliigas, kui aitas FC Flora U21 meeskonnal võita Maardu Linnameeskonna 5 : 2. Sander Laht sai kirja ühe tabamuse.

Orissaare maadlejad võistlesid Tallinnas

Tallinnas Kristjan Palusalu mälestusvõistlusel saavutasid Orissaare noored maadlejad häid kohti. Rahvusvahelisel võistlusel saavutas Gregor-Andreas Amelkin kehakaalus kuni 53 kg 1. koha, kehakaalus üle 76 kg oli Karmo Kask 6., kuni 35 kg Karli Kaal 6. ja kuni 59 kg Martin Štolfa 5. Poiste treener on Tiit Uspenski.

Jääpurjetajatele kolm medalit

Jääpurjetamise klasside DN ja Ice-Optimist Eesti meistrivõistlused peeti 5.–6. märtsil Haapsalu lähistel Topu lahel. Klassis Ice-Optimist võitis tiitli samas klassis juba maailmameistriks kroonitud Daniel Rüütel. Hõbemedali sai kaela Karl Ader. DN-i juunioridest oli võidukas Kevin Grass.

Rahvaliigas jätkab kaks meeskonda

Võrkpalli Credit24 rahvaliigas alistas Saaremaa Spordikooli võistkond 1/8 play-off’is Tallinna võistkonna ESB1 tulemusega 3 : 2 ja Kaarma Kuressaares peetud kohtumises Lennujaama SK 3 : 1. Mõlemad meeskonnad jõudsid kaheksa parema hulka.

Spordikooli vastane tuleb paarist Konksu Pood/ALCARO ja CityVolley ning Kaarmal tuleb rinda pista VK Sahkariga.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 53 korda, sh täna 1)