UUS! Tänak-Mõlder alustavad kolmandat päeva 7. kohalt (1)

_TAP4707

Autoralli MM-sarja etapil Mehhikos on Ford Fiesta WRC-ga kihutavad Ott Tänak ja Raigo Mõlder seitsmendal kohal.

Soomlase Jari-Matti Latvala edu üldliidri Sebastien Ogieri ees on 32,1 sekundit. Daniel Sordo kaotab talle +1.15,6. Ott Tänak kerkis tänu Thierry Neuville’i katkestamisele seitsmendaks, kaotust Latvalale 3.53,8. Kuuendal kohal sõitvale Mads Östbergile kaotab saarlane 1.18,2.

Ott Tänak ütles ralliraadiole, et on olnud korralik võidusõit. „Oli päris keeruline ja väga raske nendes kohtades, kus olid kivid,“ rääkis Tänak ralliraadiole. „Üritame võimalikult palju õppida ja see on meie peaeesmärk Mehhiko ja ka Argentina ralliks. Meil on vaja kilometraaži koguda.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 167 korda, sh täna 1)