UUS! Saaremaa menuseriaalis “Kaardimaja” (2)

Netflixi menusarja “House of Cards” (“Kaardimaja”) värske, neljanda hooaja neljandas episoodis on üheks keskeks teemaks ka Saaremaaga seotud tõik, vahendab Delfi.

Eesti tõik sarjas saab alguse tegelaskujust nimega Igor Milkin. Tegemist on dissidendist Vene meediamoguliga, kelle ärid Venemaa president Viktor Petrov üle võttis. Kartes oma elu pärast, pages Milkin eralennukiga USA-sse.

Kuigi alguses soovis Kevin Spacey kehastatav sarja keskne tegelaskuju, USA president Frank Underwood Milkini Venemaale tagasi saata, siis soovitavad tema nõunikud ikkagi seda otsust kaaluda. Underwood suhtleb ka Petroviga, kuid viimase osavõtmatus asja konsensulikult lahendada tõukabki Underwoodi nii kaugele, et uue plaani kohaselt saadetakse Milkin hoopis Eestisse.

Täpsemalt on plaan selline, et Milkin saadetakse Eestisse pankurist kaasmaalase Anton Khalski (kes pages siia Vene võimude eest) Saaremaa suvekodusse.

Kusjuures valitsuskabinetis sõjaplaani pidades räägivad nõunikud, et Milkin peaks lennukiga Tallinnasse jõudes sõitma sealt paadiga otse Saaremaale.

 

“Kaardimaja” on alates 2013. aastast eetris olev ülimenukas Ameerika poliitikasari, mis on vändatud Michael Dobbsi romaani ainetel. Sari räägib mõjuka poliitiku Frank Underwoodi (kehastab näitleja Kevin Spacey) ja tema naise Claire Underwoodi (kehastab Robin Wright) püüdlustest ronida USA poliitikamaastikul tippu ja seal püsida. Selleks on nad aga valmis sisuliselt kasutama ükskõik mis vahendeid. Sari on võitnud juba kaks kuldgloobust ja palju teisigi auhindu.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 370 korda, sh täna 1)