Jäljenduskonkursil tõi võidu Sia hitt

VÕIDUKAS ESITUS: Raina Kolk Kuressaare Vanalinna koolist on maakondliku Jäljendusvaadendi võitja.  IRINA MÄGI

VÕIDUKAS ESITUS: Raina Kolk Kuressaare Vanalinna koolist on maakondliku Jäljendusvaadendi võitja.
IRINA MÄGI

Kolmandal maakondlikul Jäljendusvaadendil Kuressaare gümnaasiumi aulas astusid kooliõpilased lavale nii eesti kui ka välismaiste staaridena.

Jäljendati kõikvõimalikke bände ja muusikuid, alates Kuldse Trio ja Kruuvi ning lõpetades Sia, Michael Jacksoni ja Elvis Presleyga. Oma mõju avaldas konkursile ka TV3 saate “Su nägu kõlab tuttavalt” viimane hooaeg. Juss Haasma versiooni bändi No Mercy loost “Where do you go” sai kuulda lausa kahel korral. Leisi keskkooli viiendikud tõid lavale aga Lenna Kuurmaa ja Saara Kadaku paroodia Sõnajalgade loost “Tulge kõik”. Kokku toodi publikuni üle kahekümne numbri. Paralleelselt laval toimuvaga sai ekraanilt jälgida ka originaaletteasteid.

Grand prix läks Kuressaare Vanalinna kooli 5.a klassi õpilasele Raina Kolgile austraalia muusiku Sia loo “Chandelier” (“Kroonlühter”) muusikavideo oskusliku jäljendamise eest.

Žüriis olid KG 37. lennu vilistlane Andi Kokk, KG 36. lennu vilistlane Minni Meisterson, Kuressaare linnateatri direktor Piret Rauk, Kadi raadio muusikatoimetaja Roald Kitt, muusik ja Kuressaare noorte huvikeskuse direktor Taniel Vares ning Kadi raadio tegevdirektor Gunnar Siiner. Ürituse korraldas KG huvijuht Maria Koppel koos meeskonnaga.

Esindatud olid Jäljendusvaadendil Kuressaare Vanalinna kool, Kuressaare gümnaasium, Leisi keskkool, Valjala põhikool, Salme põhikool, Kärla põhikool, Lümanda põhikool, Saaremaa ühisgümnaasium ja Kahtla lasteaed-põhikool.

Vaata ka videot: https://wp.saartehaal.ee/2016/02/26/video-saare-maakondlik-jaljendusvaadend/

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 994 korda, sh täna 1)