Ugala teater tuleb külla

Märtsikuu esimestel päevadel astuvad Kuressaare linnateatri laval üles Viljandi teatri Ugala teatri näitlejad.

1. märtsil etendub Ugala loomingulise juhi, saarlase Ott Aardami lavastus “Making of “Kapsapea””, järgmisel päeval aga Timo Parvela lastelugu “Väike Pii ja kiigelaud”.

“Making of “Kapsapea”” räägib loo harrastusteatritrupist, kes hakkab lavastama Oskar Lutsu legendaarset komöödiat “Kapsapea”. Ettevõtmine osutub aga oodatust keerulisemaks ja nii tulebki asjaosalistel rinda pista mitmete katsumustega.

“Väike Pii ja kiigelaud“ pajatab loo karupojast, kes otsib endale mängukaaslast, kellega koos kiikuda. Näidendi on dramatiseerinud ja lavastanud Kadri Lepp ja Martin Mill. Väikest Piid mängib Saaremaalt pärit teatritudeng Tanel Ting. Teistes osades on Triinu Meriste, Kristian Põldma ja Janek Vadi.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 325 korda, sh täna 1)