Tantsuõhtu merehariduse toetuseks

27. veebruari õhtul kell 19 toimub Kuressaare kultuurikeskuses heategevuslik tantsuõhtu, mille tulu läheb tublimatele Kuressaare täiskasvanute gümnaasiumi madruseõppe õpilastele stipendiumiks.

Tantsuks mängib ansambel Lõvipojad. Esinevad veel Varsakabjad, SÜG-i tänavuse kabaree tegijad, line-tantsijad, Kairo Kiider ja Patric Mänd ning Lions-klubi Kuressaare presidentide ansambel. Toimub ka heategevuslik oksjon ja avatud on kohvik.

KTG-s alustas merendusklass 2007. aastal 23 õpilasega, kes kõik kursuse ka lõpetasid. Toona ei olnud aga KTG-s veel võimalik teha madruseõppe kutseeksamit. 2009. aastal sõlmiti aga koostööleping Eesti mereakadeemiaga ning sellest ajast saadik on merendusklassi lõpetajatel võimalik sooritada ka madruse kutseeksam. Paar aastat tagasi sõlmiti koostööleping Eesti merekooliga.

Selle aja jooksul on madrusekutse omandanud 39 õpilast. Sel õppeaastal on merenduse õppijaid 24.

KTG andragoog-nõustaja Kadri Markus ütles, et kõik nad soovivad ka eksami teha.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 446 korda, sh täna 1)