Kuressaare kalleim korter maksab 240 000 eurot (7)

Lossipargi ääres asuvas väikeses uues kortermajas Pargi 1A asub linna kalleim korter, mille eest küsitakse
240 000 eurot. Kolmetoaline korter paikneb kahekorruselise elamu esimesel korrusel hõivates kogu esimese korruse.

Korteri müügiga tegeleva Kinlux Vara maakleri Anli Alliksoon-Juursalu sõnul on selle korteri asukoht Kuressaare parim, ehituskvaliteet tänapäeva nõuetele vastav ning see on ainus korterelamu Kuressaares, kus kasutatakse maakütet. Seega on selle ülalpidamiskulud madalad aastaringselt. Ka sisekujundus on maakleri sõnul juba tehtud ning ostjale jääb vaid sissekolimise vaev.

Anli Alliksoon-Juursalu sõnul oli omanikuga korteri müügist juttu jõulude ajal ning müügikuulutus sai üles pandud jaanuaris. Praeguse seisuga on korterit vaatamas käinud tema sõnutsi paljud oma saare inimesed. “Arvan, et nagu on muu kinnisvaraga Saaremaal, tõuseb tõsisem huvi kevadel-suvel. Siis tulevad ka välismaalased seda vaatama,” märkis ta.

Millal korteri müügiks võib minna, maakler ennustada ei osanud. “Kui aga tõenäosusteooria appi võtta, siis saab see korter kindlasti müüdud,” oli ta optimistlik.

Korteri juurde kuulub isiklik parkimiskoht maja ees ja eraldi panipaik maja keldrikorrusel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 743 korda, sh täna 1)