Saaremaa Ekstra ja Old Saare said vabariigi aastapäevaks pidulikud kuued (1)

Saaremaa_kaualaagerdunudjuusrud_289x270

Eesti Vabariigi aastapäevaks on Saaremaa Piimatööstuse Vana-Gouda juustud Old Saare ning Saaremaa Ekstra saanud uued ja pidulikud kuued.

Saaremaa Piimatööstuse juhatuse esimees Ülo Kivine rääkis, et Old Saare ning Saaremaa Ekstra uued pakendid on tehtud tarbijamugavust silmas pidades. “Uued pakendid on taassuletavad ning see teeb tarbija jaoks juustu kasutamise kodus mugavamaks. Samuti tagab taassuletavus esmase kvaliteedi,” lausus Kivine.

Lisaks pakenditele on juust lõigatud nüüd ka sektoriteks, mis väljendab nende toodete eksklusiivsust. Uue kontseptsiooni väljatöötamine algas juba suvel, mille käigus investeeris ettevõte uutesse seadmetesse ja kujundas erilised pakendid. “Mul on hea meel, et meie uues kuues toode jõuab turule just Vabariigi aastapäeva eel. Nii saame siduda kaks erilist sündmust,” rääkis Kivine.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 446 korda, sh täna 1)