Politseinädal: tooni andsid roolijoodikud ja kihutajad

Kuressaare politseijaoskonnas algatati möödunud nädalal kolm kriminaalmenetlust. Uuritakse sissemurdmist Tiirimetsas asuvasse tallu, lapsele elatisraha maksmisest hoidumist ja kolmanda menetluse alustamise põhjus on kallaletung. Nimelt löödi Lääne-Saare vallas 11. veebruari õhtul 32- aastasele mehele tüli käigus rusikaga näkku.

Eelmisel nädalal tuli politseil roolist kõrvalda kolm joobes mootorsõidukijuhti, kelle vastu alustati Kuressaare politseijaoskonna juhi Rainer Antsaare sõnul väärteomenetlust.

Kolmapäeval kell 23.30 kõrvaldati Lääne-Saare vallas roolist alkoholijoobes 57-a mees, kes pealegi sõitis liiga kiiresti. Reedel võeti samas vallas roolist maha 64-aastane joobnud mees ja kolmas roolijoodik, 53-aastane, tabati laupäeva varahommikul Valjala vallas.

Algatati ka kaks väärteomenetlust juhtide vastu, kes sõitsid Kuressaare–Kuivastu maanteel 132 ja 146 km/h. Antsaar rõhutas, et selliste ohtlike rikkumistega ei pane inimene ohtu mitte ainult ennast ja teisi autos istuvaid inimesi, vaid kõiki teisi liikluses osalevaid inimesi.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 647 korda, sh täna 1)