Malemedalid jagatud

Rain Kilumetsa maletroon püsib kõigutamatuna. ALVER KIVI

Rain Kilumetsa maletroon püsib kõigutamatuna.
ALVER KIVI

Lõpule jõudsid maakonna meistrivõistlused kiirmales, kus mängiti üheksa osavõistlust, millest igal osavõtjal läks arvesse viis paremat tulemust.

Kui võitja Rain Kilumets oli selgunud juba enne viimast turniiri ja ka teise koha omanik Martin Kallas oli praktiliselt selge, siis pronksmedali pärast käis tihe rebimine koguni viie maletaja vahel.

Seda näitab ilmekalt järgnevalt toodud medalipretendentide lõplik pingerida keskmise võiduprotsendi alusel: 1. Rain Kilumets 85,7; 2. Martin Kallas 70; 3. Juuno Jalakas 61,7; 4. Milde Burkova 60; 5. Jaak Turja 59,7; 6. Ülo Tuulik 58,6; 7. Arvo Kallas 57,1.

Maakonna kuni 16-aastaste noorte malemeistrivõistlustest võttis osa viis noormeest ja viis neidu. Tulemused olid järgmised: noormeestest oli esimene Andres Sui (SÜG) 4 punktiga, teine Miko Pärn (Muhu) 2,5 ja kolmas Paul Antsaar (SÜG) 2 punktiga. Neidudest võidutses Gariina Kudritskaja (Muhu) 4 punktiga. Teine oli Siret Sui (Tallinna muusikakeskkool) 3 ja kolmas Marie Eike Rebane (SÜG) 2 punktiga.

Juuno Jalakas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 97 korda, sh täna 1)