LÜHIDALT

Rasmus Saar lõi koondises värava

Eesti U17 jalgpallikoondis kaotas Leedu eakaaslastele 1 : 2. Sinisärkide ainsa värava lõi Rasmus Saar. Sportland Arenal mängitud kohtumises jäid eestlased avapoolaja lõpus vähemusse ja leedulased läksid mängu penaltist 1 : 0 juhtima. Teisel poolajal suurendas Leedu oma edu kaheväravaliseks, kuid 54. minutil lõi Rasmus Saar ühe värava tagasi.

BC Hundid ikka kaotuselainel

Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas kaotas BC Hundid/ ASSA ABLOY Audentese spordisaalis Kohila/ Eesti Telekom/Webwareile 68 : 92.

Huntide parimad olid Siim Pildre ja Egert Väinaste, kes viskasid 10 punkti.

Orissaare Rock võidukas

Laupäeval alistas Orissaare Rock Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste teises liigas koduväljakul BC Kala/Põlva 77 : 66. Kui esimene veerand Orissaare spordihoones kaotati 14 : 16, siis teine võideti 26 : 13. Sellega oli alus võidule pandud. Resultatiivsemad olid Aivo Laul 28 ja Markus Metsala 11 punktiga.

Vollepoisid viiendad

Saaremaa spordikooli U-16 noormehed mängisid Rakveres U-16 EVF karikavõistlustel ja saavutasid 20 võistkonna konkurentsis väga hea viienda koha. Võistkonnas mängisid Karl-Erik Tänav, Robin Alba, Oskar Kivi, Tanel Tool, Mattias Andreas Kaerma ja Joosep Leemet.

Jätkusid korvpallimeistrivõistlused

Laupäeval Kuressaare spordikeskuses mängitud korvpallimeistrivõistluste kohtumistes võitis BC Gild/AME Tesmanit 70 : 67 ja Saare Erek BC Käsat 79 : 62. Pühapäeval võitis BC Gild/AME Spordikool/Vesset 57 : 52 ja Saare Erek oli parem Tesmanist 86 : 66. Orissaare spordihoones purustas Orissaare/ Träx Rehvikeskus Castello 102 : 38.

Jääpurjetamise meistrid selgunud

Võrtsjärvel selgusid Saaremaa meistrid jääpurjetamises klassides DN ja Ice-Optimist. DN-il oli üldarvestuses parim Madars Alvikis Lätist, juunioride parim oli Kevin Grass, Rene Riim oli samas viies. Ice Optimistil tuli Daniel Rüütel teiseks, kogudes võitjaga sama punktisumma. Georg Paomees sai 5. ja Karl Ader 9. koha. Võitis Keith Luur Pärnust. DN-ile toimus kolm ja Ice-Optimistidele neli võistlussõitu.

Rogert Room sõidab Kawasakiga

Uueks hooajaks valmistuv Orissaare motokrossisõitja Rogert Room vahetas oma senise sõiduvahendi Suzuki rohelise Kawasaki vastu. “Rohkem kui kuu aega tagasi tehti mulle Motodepoo Kawasaki poolt pakkumine sõita nende klubi esisõitjana,” rääkis Rogert Room, lisades, et kuna lepingutingimused talle sobisid, siis ta nõustus.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 66 korda, sh täna 1)