Teatrikuu teatrinädal, koolinoorte teatripäev

Teatrikuu teatrinädalal 14.–21. märtsini toimuvad teatritegemisega seotud ettevõtmised Kuressaare linnateatris, Kuressaare gümnaasiumis, Saaremaa ühisgümnaasiumis, Kuressaare muusikakoolis, Kultuurivaras, Meedla kojas ja linnavalitsuse saalis.

Teatrinädala põhiüritus on 17. märtsil toimuv koolinoorte teatripäev, mida korraldab Kuressaare linnateater koostöös Eesti etendusasutuste liidu ja teiste Eesti teatritega. Esimest korda toimus selline üritus mullu Pärnus, Endla teatris.

Tegemist on teatrivaldkonda puudutavate õpitubade päevaga. Kõik õpitoad ja etendused on koolinoortele sel päeval tasuta. Üritust toetavad kõik teatrid, Eesti Kultuurkapital, Kuressaare linnavalitsus, rahvakultuuri keskus (programm “Teater maale”), samuti Kuressaare koolid.

Teatripäeva info saadetakse veebruari viimasel päeval kõikidesse Saaremaa õppeasutustesse.

Seoses 17. märtsi teatripäeva ettevalmistamisega on 23. veebruaril Kuressaares Eesti etendusasutuste liidu tegevjuht Monika Larini. Oleme valmis vastama kõigi huviliste küsimustele Kuressaare linnateatri sinises saalis kell 14.

Kuressaare Linnateater

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 158 korda, sh täna 1)