SÜG-i olümpial võisteldi bobisõidus ja kuulijännis (FOTOD)

Pildile jäi hommikul olümpiamängude rongkäigu kogunemisel 2.b klassi õpilane Illimar Kirss ehk Ükssilm, Mereröövlite Paradiisi riigi esindaja. RAUL VINNI

Pildile jäi hommikul olümpiamängude rongkäigu kogunemisel 2.b klassi õpilane Illimar Kirss ehk Ükssilm Mereröövlite Paradiisi riigi esindaja.
RAUL VINNI

Saaremaa ühisgümnaasiumi perel toimusid eile traditsioonilised kooliolümpiamängud. Oma lipu, tule ja hümniga üritus on omalaadne etendus, kus õpilased kehastuvad erinevate mereriikide sportlasteks. Olgugi et tegu oli taliolümpiaga, peeti see lumepuudusel maha siseruumides.

Spordialad olid aga kõik väikese vimkaga. Nii võeti omavahel mõõtu näiteks tagurpidi kaugushüppes, kärujooksus, kukerpallitamises, kaksiksuusatamises, bobisõidus ja kuulijännis. Ent võistlusalasid oli veelgi, ühtekokku koguni 11.

Olümpiamängude peakorraldaja, SÜG-i huvijuht Diana Õun tõdes, et kõik kulges kenasti, oli kodune ja lihtne ning rahule jäi kogu koolipere. “Oli küll arutusel, kas tuleb tavaline spordipäev või lustimispäev, ja saime kokkuleppele, et ikkagi lustimispäev,” märkis Õun. Sellest ka kõik need lustakad alad. “Tore oli, et ei pidanud rabelema, veri ninast väljas, et oleks ikka tohutu tulemus ja aeg,” naeris ta.

Olümpiamängudel osales kogu koolipere, 1.–12. klassini.

Järjekorras juba IX SÜG-i taliolümpiamängude medalid valmistas Andi Roost.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 553 korda, sh täna 1)