Ettevõtja plaanib jahisadamasse ujuvkohvikut (8)

ESKIIS

ESKIIS

Kuressaare jahisadamas pubi pidav Maa & Meri OÜ soovib linnavalitsuselt luba jahisadama akvatooriumisse veepealse kohviku ja ujuvlaudade ehitamiseks. Samuti on avaldus esitatud veeteede ametile.

Ettevõtte juhatuse liige Moonika Ein selgitas linnavalitsusele saadetud avalduses, et tegu on kompleksiga, kus on kuus lauda ja iga laua ääres kuus istekohta. Ujuvlauad on seejuures iseliikuvad. Linnajuhtidele saadetud kaardilt saab aimu ka sellest, et ujuvkohviku lauad asetsevad akvatooriumis nõnda, et laevaliiklust need ei sega.

Linna pressiesindaja Kristiina Maripuu ütles, et linn pole avaldust veel arutanud, kuid seda tehakse juba järgmisel nädalal. Ettevõtja oli valmis plaanidest lähemalt rääkima, kui ametkondadelt on vastused laekunud.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 393 korda, sh täna 1)