Tänak ja Mõlder saavutasid eesmärgi

HEA SÕIT:  Ott Tänak jääb Rootsiralli tulemusega rahule. TIMO ANIS

HEA SÕIT: Ott Tänak jääb Rootsi ralli tulemusega rahule.
TIMO ANIS

Monte Carlos saavutatud seitsmendat kohta Rootsi MM-rallile ületama läinud Ott Tänak ja Raigo Mõlder jõudsid keerulistes oludes oma eesmärgini ja lõpetasid kokkuvõttes viienda kohaga.

“Meil oli väga hea nädalavahetus,” tunnistas Ott Tänak, lisades, et DMACK-i tiimi esitus oli väga muljetavaldav. “Kruusal andsime küll palju tagasi, aga avaldasime siiski poodiumikohtadele survet. Meeskonnale suured tänud. Nüüd saavad asjad edasi üksnes paremaks minna.”

Ott Tänaku sõnul nautis ta väga reedest võistluspäeva, kui tingimused olid head, sõideti tippaegu ja heideldi poodiumikoha eest. “Laupäev oli raskem ja katsed olid nii kiired, et tähtis oli olla ettevaatlik,” tunnistas ta. “Aga me ei teinud teist rallit järjest ühtki viga, seega oleme MM-sarja alustanud üleüldiselt hästi.”

DMACK-i meeskonna juht Dick Cormack ütles, et nädalavahetuse peamine jututeema oli keerulised tingimused ja kuidas rehvid nendes oludes toimivad. “Nägime, et meie talverehvid on teinud läbi hea arengu ja reedel valitsenud talvistes tingimustes olid need konkurentsivõimelised,” lausus ta.

Ralli võitis Sebastien Ogier, teisena lõpetas Hayden Paddon ja kolmas oli Mads Östberg. Seis kahe etapi järel: Sebastien Ogier 56, Andreas Mikkelsen 33, Mads Østberg 27, Hayden Paddon 18, Dani Sordo 18 ja Ott Tänak 16 punkti.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 156 korda, sh täna 1)