Kristel Aaslaid ja Kati Laev Eesti Laulu finaalis (4)

Võistluse Eesti Laul 2016 esimesest poolfinaalist pääsesid saarlastest edasi finaali Kristel Aaslaid koos bändiga Cartoon ja Kati Laev. Finaalis esineb ka Laura, kelle meeskonnas on saarlased Marvi Vallaste ja Mari-Liis Aljas.

Finaali ukse taha jäi Kuressaare gümnaasiumi vilistlane Tuuli Rand alias Windy Beach looga “Salty wounds” (“Soolased haavad”), mille autorid on Priit Uustulnd, Tuuli Rand ja Mari Tamm.

Finaali ei pääsenud ka Indrek Ventmann Allan Kasuki looga “Hispaania tüdruk”. Loo esituses tegi kaasa ka Muhu saarelt pärit Kaia Oidekivi. Veel olid saarlased osalised bändi Zebra Island loos “How Many Times” (“Kui mitu korda“, autorid Rasmus Lill ja Helina Risti). Nimelt mängib bändis trummi Caspar Salo ja kitarri Ivar Mägi.

Edasi pääsesid Mick Pedaja (“Seis”, autor Mick Pedaja), Cartoon feat. Kristel Aaslaid (“Immortality”, autorid Ago Teppand, Hugo Martin Maasikas, Joosep Järvesaar, Kerli Kõiv, Iiris Vesik, Kristel Aaslaid), Kéa (“Lonely boy”, autorid Egert Milder, Robert Stanely Montes, Ian Karell), Kati Laev ja Noorkuu (“Kaugel sinust”, autorid Urmas Kõiv ja Anneli Kõiv) ja Laura (“Supersonic”, autor Sven Lõhmus).

Teises poolfinaalis 20. veebruaril astub saarlastest üles Grete Paia looga “Stories Untold” (“Rääkimata lood”), autor Sven Lõhmus.

Neidudebändi La La Ladies koosseisus astub üles ka Saaremaalt pärit Diana Varik. Nende loo “Unikaalne” autorid on Tatjana Mihhailova, Mihkel Mattisen, Timo Vendt ja Inga Tislar.

Finaalkontsert leiab aset 5. märtsil Saku suurhallis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 704 korda, sh täna 1)