Saarlased on sakslastest edumeelsemad (4)

OHUALLIKAS: Halle-Wittenbergi ülikooli juuraprofessori Kai-Detlef Bussmanni arvates on  sularaha reguleerimatu ringlus suur ohuallikas riigi julgeoleku jaoks, sest see võimaldab kurikaeltel ja terroristidel end õiguskaitseorganite eest varjata.  KKH.DE

OHUALLIKAS: Halle-Wittenbergi ülikooli juuraprofessori Kai-Detlef Bussmanni arvates on sularaha reguleerimatu ringlus suur ohuallikas riigi julgeoleku jaoks, sest see võimaldab kurikaeltel ja terroristidel end õiguskaitseorganite eest varjata.
KKH.DE

Kui avaliku arvamuse küsitlused Saksamaal näitavad, et sakslased ei kujuta elu sularahata mitte kuidagi ette, siis Saaremaal sooritati juba paar aastat tagasi enam kui kaks kolmandikku ostudest pangakaardiga.

2014. aasta oktoobris ilmus Saarte Hääles uudis, milles anti lugejale teada, et Eestimaa aktiivsemad kaardimaksete tegijad elavad Saaremaal, Hiiumaal ja Tallinnas, kus
65 protsendil juhtudest eelistatakse kaardimakset. Selline statistika selgus Swedbanki pangakaartide kasutuse ülevaatest.

Leht tsiteerib Swedbanki jaepanganduse divisjoni juhi Ulla Ilissoni sõnu, kes ütles, et Saare- ja Hiiumaa juhtiv koht kaardimaksete maakondlikus pingereas näitab saarte elanike head kohanemist elektrooniliste maksevõimalustega.

Loe pikemalt laupäevasest Saarte Häälest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 757 korda, sh täna 1)