UUS! Politsei nädalalõpp: purjus juhid, viinavaras ja varastatud kütus

Sel nädalavahetusel tabas politsei Saaremaal kokku neli juhti, kes olid alkoholijoobes autoroolis. Nende seas ka üks õrnema soo esindaja. Kõigi suhtes on alustatud väärteomenetlust.

Kuressaare politseijaoskonna menetlusteenistuse vanem Ahti Lepp teatas Saarte Häälele, et tabati ka üks pisivaras – 1985. aastal sündinud meesterahvas -, kes püüdis Säästumarketist viina varastada. Temagi suhtes alustati Lepa andmeil väärteomenetlus.

Kainenema toimetati nädalavahetusel kokku viis inimest. Nende seas ka üks õrnema soo esindaja ja üks alaealine noormees.

Muuhulgas avastati laupäeval, et Eiklas on ühest ettevõttest varastatud kütust. Täpne kogus ja asjaolud on menetlustalituse vanema sõnul täpsustamisel. Esialgse info põhjal on tekitatud kahju nii suur, et tuli alustada kriminaalmenetlust varguse paragrahvi alusel.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 209 korda, sh täna 1)