UUS: Muhulased hoiatavad rändkaubitsejate eest (4)

Reede pärastlõunal Facebooki tehtud postituses hoiatatakse Muhumaal kaubitsenud mustlaste eest.
“Pakuvad võlts müügiloaga oma mõttetut träni,” seisis postituses.
Politseinik Meelis Juhandi kirjutas sel nädalal Saarte Hääles, et heausklikelt inimestelt püütakse raha välja petta erinevatel viisidel – enamlevinud skeemi kohaselt pakutakse inimestele esemeid, mis algselt on justkui tasuta, kuid hiljem hakatakse kauba eest siiski raha nõudma. Seda summas, mida kaup oma kvaliteedilt kindlasti väärt ei ole.
“Kaup, mida pakutakse, on sageli erinevad potid, pannid ja muud köögitarbed ning väiksemat sorti kodutehnika. Hinnaks võidakse küsida tuhandetesse eurodesse ulatuvaid summasid, mida põhjendatakse valelugudega kõrgest kvaliteedist. Seejuures kasutatakse agressiivset ja pealetükkivat müügitaktikat ning heauskne ostja surutakse osavate müügitrikkidega nurka,” hoiatas Juhandi.

12743546_1100807419963302_1733812787742499831_n

Foto Gert Udumäe

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 103 korda, sh täna 1)