Aasta turismiobjekt on Saaremaa ooperipäevad

Eesti vanimal ja suurimal reisimessil Tourest tunnistati 2015. aasta turismiobjektiks Saaremaa ooperipäevad. Aasta turismiedendajaks valiti Kuressaare golfiväljaku omanik Peter Hunt.

Aasta turismiobjekti tiitli pälvinud Saaremaa ooperipäevade raames on esitatud nii kogu maailmas armastatud heliteoseid kui ka Eesti nüüdisaegsete heliloojate uudisloomingut. Ooperipäevad on Eesti suurimale saarele toonud maailmanimesid ning aidanud kõrgetasemelise ettevõtmisena Saaremaad põneva turismisihtkohana laiemalt tutvustada. Enda eest räägib fakt, et sellesuvine Ooperigala etendus on juba välja müüdud.

“Saaremaa ooperipäevi teatakse maailma ooperiringkondades väga hästi ning see on osalejatele oodatud sündmus,” ütles auhinna vastu võtnud Eesti Kontserdi direktor Jüri Leiten. “Fakt, et kolmandik piletitest müüakse juba aasta ette, näitab, et ka publiku silmis on aasta-aastalt kvaliteetselt korraldatud ooperipäevad võitnud kestva usalduse.”

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 122 korda, sh täna 1)