UUS! Aasta turismiobjekt on Saaremaa ooperipäevad (2)

 

Jüri Leiten ja Kertu Orro

Jüri Leiten ja Kertu Orro

Eesti vanimal ja suurimal reisimessil Tourest tunnistati 2015. aasta Aasta Turismiobjektiks Saaremaa ooperipäevad. Aasta turismiedendajaks valiti Kuressaare golfiväljaku omanik Peter Hunt.

Aasta Turismiobjekti tiitli pälvinud Saaremaa ooperipäevade raames on esitatud kogu maailmas armastatud heliteoseid kui ka Eesti kaasaegsete heliloojate uudisloomingut. Ooperipäevad on Eesti suurimale saarele toonud maailmanimesid ning aidanud kõrgetasemelise ettevõtmisena Saaremaad maailma põneva turismisihtkohana laiemalt tutvustada. Enda eest räägib fakt, et sellesuvine Ooperigala etendus on juba välja müüdud.

“Saaremaa ooperipäevi teatakse maailma ooperiringkondades väga hästi ning see on osalejatele oodatud sündmus,” ütles auhinna vastu võtnud Eesti Kontserdi direktor Jüri Leiten. “Fakt, et kolmandik piletitest müüakse juba aasta ette ära, näitab, et ka publiku silmis on aasta-aastalt kvaliteetselt korraldatud ooperipäevad võitnud kestva usalduse.”

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 397 korda, sh täna 1)