Muhu murde lood koguvad hoogu

Teose “Muhu murde lood 2” tegijad koguvad ühisrahastusplatvormi Hooandja kaudu raha kogumiku trükkimiseks. Eesmärk on kokku saada 1000 eurot, millest eile pärastlõunaks oli rohkem kui pool juba koos.

Projekti kirjelduses seisab, et raamat hakkab tasapisi valmis saama, kuid tuleb plaanitust kaks korda paksem ja seetõttu ongi abi tarvis. Lisatakse, et kui raha peaks rohkem kogunema, kui trükikoda küsib, pannakse ülejäänud Liiva pastoraadi katuse parandusse ja Muhu Pärandkooli tegevusse. Raamatu koostaja on Kadri Tüür.

Kaante vahele pannakse seitsme aasta tööd, mis muhulased on oma murdes kirja pannud ja murdevõistlustele saatnud. On nii mälestusi esivanematest kui ka nõukogude perioodist. Iga kirjutaja keel tuuakse lugejani algsel kujul.

Esimene osa ilmus 2009. aastal. Sellesse on koondatud 2007. aasta murdevõistluste tööd.

http://www.hooandja.ee/projekt/muhu-murde-lood

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 225 korda, sh täna 1)