Matkavekka alustab taas otselendudega Soomest

Paariaastase pausi järel alustab Matkavekka tänavu taas otselendudega Soome linnadest Kuressaarde.

Matkavekka Saaremaa tootejuhi Tiina Steniuse sõnul on nende koostööparter lennufirma Air Baltic ning lennatakse 76-kohaliste lennukitega. Kevadel korraldatakse lende 9. aprillist 7. maini. Lennud on seejuures kavas laupäeviti: 9. aprillil Kuopiost, 16. aprillil Jyväskyläst, 23. ja 30. aprillil Joensuust. Lennuaeg on umbes 1,5 tundi.

“Põhilised kliendid on spaapuhkajad ja Kuressaares ollakse terve nädala,” märkis Stenius. Spaareisidele lisaks on tema sõnutsi võimalik valida ka lihtsalt linnapuhkus ehk hotellimajutusega pakett. “Lennutoode on Soomes hästi vastu võetud ning kevadsarja viimane lend Joensuust on juba välja müüdud,” kinnitas Saaremaa tootejuht.

Sihtkoha juht Kristiina Saar-Rand märkis, et Matkavekka alustas otselendudega Saaremaale aastal 2008 ja temal saarlasena on väga hea meel, et lennud sel aastal jätkuvad. “Ka meie Eestisse saabuvate klientide hulgas võib viimastel aastatel täheldada huvi pigem lühemate reiside vastu,” sõnas Saar-Rand, lisades, et aastaringselt on endiselt väga populaarne linnapuhkuse veetmise paik Tallinn. “Loodame väga sellel aastal Saaremaale reisivate klientide hulga kasvu,” lausus ta.

Matkavekka kuulub Põhjamaa reisikontserni Primera Travel Group. Nende toodangus on suur valik reise Eestisse ja erinevatesse Euroopa linnadesse, ringreise ja kruiise.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 117 korda, sh täna 1)