Disainer lõi Tuuli Rannale brändi

windi

Hmmm Creative Studio disainer Helene Vetik lõi Windy Beachile oma märgi ja kirjatüübi, mis lähtub Windy Beachi alias Tuuli Ranna Saaremaa päritolust ja elektroonilisest muusikastiilist, vahendab Elu24. Windy Beach on Eesti Laulu konkursi üks finalistidest.

Vetik nentis, et süvenes logo loomisesse põhjalikult ja inspiratsiooni ammutas ta loomulikult Tuulist endast, sest artisti soolokarjääri algus on ikkagi inspireeriv. “Seetõttu otsustasin luua visuaali, kus kirjatüüp on nullist minu enda joonistatud ning lähtub ühtviisi nii Tuuli päritolust kui ka elektroonilisest muusikastiilist, mida ta viljeleb,” kirjeldas Helene Vetik. Windy Beachi logo märgiti konkursil Eesti Disainiauhinnad 2015 finalisti tiitli vääriliseks.

Tuuli, kelle artistinimi on Windy Beach, on pärit Saaremaalt ning seepärast väljendab nii logo kui ka kirjatüüp iidset looduse ja saare elujõudu.

“Sain inspiratsiooni ruunidest ja alkeemilistest märkidest, seega on see omamoodi austusavaldus Tuuli juurtele,” ütles Vetik. Logo teise olulise osa moodustab minimalistlik kiri, mis on vihje elektroonilisele muusikastiilile. Sel aastal astub Tuuli Eesti Laulul üles kolmandat korda, sel korral singliga “Salty Wounds”, mis valmis koostöös ULA-ga. Veebruaris ilmub Windy Beachi esimene album.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 416 korda, sh täna 1)