Dividendide TOP-is üks saare perearst (2)

Ajaleht Meditsiiniuudised reastas 2014. aasta väljamaksete põhjal võetud dividendide järgi üle 200 Eestis ettevõtet omava perearsti.

Kui aasta varasema väljavõtte kohaselt oli Eesti perearstifirmade 150 suurema dividendivõtja hulgas ka viis Saaremaa ettevõtet, siis nüüd oli neid vaid üks: Perearst Eve Nurmekivi OÜ, kust võeti dividendidena välja 18 000 eurot. Seejuures on ettevõttes makstud keskmist palka 2093 eurot kuus.

Üle-eestilises tabelis paigutub firma sellega 64. kohale. Aasta varem oli Perearst Eve Nurmekivi OÜ-st välja võetud 14 000 eurot dividende. 2015. aasta suvel läks doktor Nurmekivi lapsehoolduspuhkusele ning tema patsiente võtab vastu Kerli Jaagosild.

TOP-i suurima dividendisaagi, 268 309 eurot, võttis välja alaliselt Rootsis elav Mohammed Jabbar Abas. Abas Eesti tervishoiutöötajate registris kirjas ei ole, oma OÜ Dr. Guide Eesti registreeris ta äriregistris 2010. aastal.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 698 korda, sh täna 1)