Tunnustati sportlikke noorkotkaid

Laupäeval Kalevi spaa veekeskuses toimunud noorkotkaste spordiaasta lõpetamisel kuulutati välja noorte kotkaste aasta sportlane ja tunnustati silmapaistvaid sportlikke tulemusi saavutanud noorkotkaid.

Noorte kotkaste aasta sportlase tiitli pälvis Põlva maleva noorkotkas Raul Kübard.

Lisaks tunnustati Eesti spordiselts Kalev eriauhinnaga Kristo Metust Harju ja Jaen Otsa Saaremaa malevast. Silmapaistvate soorituste ja tulemuste eest said kiita Georg Henry Kolones Tallinnast, Martten Tiitsma Läänemaalt, Kustu Künnapas Hiiumaalt, Karl-Gustav Sok Võrumaalt, Kevin Kalda Pärnumaalt ning Marko Leiman, Kristjan Rannaäär ja Sten-Olle Rei Saaremaalt.

Tervislike eluviiside edendamise ja noorte innustamise eest sportlikul teel tunnustati NK Saaremaa maleva noorteinstruktorit Raivo Paasmat.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 315 korda, sh täna 1)