Rain Kilumets tuli kiirmalemeistriks

Maakonna kiirmale meistrivõistluste eelviimase osavõistluse võitis Rain Kilumets 6 punktiga 7 võimalikust, millega kindlustas endale sarivõistlustel üldesikoha ja tuli juba 14. korda maakonna kiirmalemeistriks.

Arvo Kallas saavutas osavõistlusel 5 punktiga teise koha ning kolmandat kohta jagasid 4,5 punkti kogunud Ülo Tuulik ja Juuno Jalakas. Kellele kuulub maakonna meistrivõistluste hõbe- ja kellele pronksmedal, selgub 21. veebruaril toimuval viimasel osavõistlusel. Kuigi valdade talispartakiaadi malevõistlus kulges mullusega võrreldes tasavägisemalt, kordas Pihtla valla esindus eelmise aasta võitu. Kuue võistkonna konkurentsis koguti 15 punkti 20 võimalikust. Võistkonda kuulusid Martin Kallas, Jaak Turja, Jüri Raev ja Diana Õisnurm.

Teine oli 13,5 punktiga Kaarma (Mati Sooäär, Milde Burkova, Olev Kiirend, Ülle Rahula) ja kolmas 10,5 punktiga Salme (Meelis Uuväli, Petor Pesukov, Gunnar Kasesalu, Vilma Kippak). Järgnesid: 4. Mustjala (10 p), 5. Kärla (8,5), 6. Leisi (2,5).

Juuno Jalakas

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 69 korda, sh täna 1)