Ott Tänak tahab Rootsis ületada Monte Carlo tulemuse (1)

DMACK World Rally Teamis sõitvad Ott Tänak ja Raigo Mõlder lähevad sel nädalal toimuvale Rootsi MM-rallile eesmärgiga jõuda Monte Carlos saadud seitsmendast kohast kõrgemale. Ford Fiesta RS WRC rooli keerav Ott Tänak ütles tiimi pressiteate vahendusel, et talle meeldib Rootsi ralli väga, sest seal on nauditav ja kiire võidusõit. “Loodetavasti on sel aastal piisavalt lund,” lausus rallipiloot. “Mäletan, et eelmisel aastal oli Rootsis palju kruusa väljas ja see tegi rehvivaliku keeruliseks. Sellepärast peab targalt sõitma, et sealsetes oludes hakkama saada.”

DMACK Teami juht Dick Cormack tunnistas samuti, et Rootsi rallil ei või kunagi teada, mis juhtub. “See on rehvidele väga keeruline ralli,” tõdes ta. “DMACK-il läks eelmisel aastal väga hästi, sest saime WRC2-sarjas kaks esimest kohta ja meie rehvid sobisid nendesse oludesse ideaalselt. Oleme oma talverehve paremaks teinud, aga kui olud on sellised, nagu ennustatakse, siis läheb keeruliseks.”

Rootsi ralli sõidetakse 11.–14. veebruarini Karlstadi ümbruses ja kavas on 21 kiiruskatset kogupikkusega 332,13 km.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 130 korda, sh täna 1)