La Perla sai värske ilme (5)

LA PERLA

LA PERLA

Kuressaare südalinnas asuv restoran La Perla läbis hiljuti värskenduskuuri. La Perla omaniku William Moschella sõnutsi on neil tänavu saabumas juba 13. suvehooaeg, mistõttu leitigi, et käes on aeg uuendusi teha. “Saalides on nüüd remont tehtud, ainult fotod Veneetsiast, mis seintele tulevad, pole veel valmis,” märkis Moschella.

Samuti renoveeriti restorani köök ja seda väga lihtsal põhjusel. “Kui me restorani avasime, oli meil 60 kohta, aga praegu on suveperioodil 150 kohta ja sellise hulga inimeste toitmine nõuab pisut teistsugust lähenemist,” selgitas restorani omanik.  Praegu nuputatakse saabuva sõbrapäeva menüü kallal, aga alates 15. veebruarist tehakse La Perla restoran lahti tööpäevadel juba kell 7.30 ja nädalavahetusel kell 10. Seda seepärast, et restoranis hakatakse pakkuma ka hommikusööki.

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 307 korda, sh täna 1)