Ago Libliku tööd jätkab perekond

Ago Libliku tütar Laura Sohvie Liblik jätkab isa tööd. RAUL VINNI

Ago Libliku tütar Laura Sohvie Liblik jätkab isa tööd.
RAUL VINNI

Lahkunud Ago Libliku pärijad kinnitavad, et talle kuulunud ettevõtted toimivad samamoodi edasi. Ago Libliku tütar Laura Sohvie Liblik ütles Saarte Häälele, et tööd jaotatakse ära peresiseselt.

“Kõik jääb toimima,” vastas Laura Liblik küsimusele, kas tööd jätkavad nii AS Kuressaare Sanatooriumid kui ka Tehumardi kämping. “Mina hakkan end kurssi viima AS-i Kuressaare Sanatoorium tööga,” ütles Liblik ja lisas, et samal ajal pannakse paika Tehumardi kämpingu struktuur. “Nähtavasti hakkavad seal igapäevast tööd tegema teised pereliikmed,” märkis ta. Teised pereliikmed on Ago abikaasa Tiiu Liblik ja poeg Oskar. Laura Liblik kinnitas, et ta ise lahkub oma seniselt töökohalt Johani spaas.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 2 694 korda, sh täna 1)