JUHTKIRI: Mõistlik samm (2)

Veel mullu detsembris kirjutas Saarte Hääl, et OÜ Kuressaare Perearstikeskus tohtrid mõtlevad uue tervisekeskuse ehitamisele, mis tuleks Tallinna tänava äärde bussijaama taha. Kindlasti oleks see asukoht mõnegi saarlase arvates suurepärane – kui tuled bussiga maalt, pole tohtri juurde pikk maa.

Ilmselt jääb keskus sinna siiski ehitamata: perearstid peavad läbirääkimisi Kuressaare haiglaga. Et kui haigla saab Euroopa Liidult toetust ja selle rahaga perearstikeskuse rajab, oleks seal koht ka neil tohtritel, kes praegu tegutsevad Saaremaa Valsi hoones.

See oleks mõistlik otsus – perearstid töötaksid samas hoones, kus eriarstidki ning kõik vajalikud analüüsid saaks teha ühes kohas. Ilmselt annaks ka haigla käsutuses olev meditsiinitehnika eraldi tegutseva tervisekeskuse omale silmad ette. Pealegi – kui haigla katuse all ruumi jagub, milleks siis uusi hooneid ehitada?

 

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 432 korda, sh täna 1)