Tammiavade jaoks kogutakse taas allkirju (8)

Veebikeskkonnas Petitsioon.ee kogutakse allkirju Väikese väina elukeskkonna tervendamise ehk tammiavade rajamise toetamiseks.

Allkirja andnud teevad riigikogule, vabariigi valitsusele ja vastavatele ametkondadele ettepaneku viia lõpuni juba aastakümneid tagasi algatatud Väikese väina tammi avade rajamine.

Teatavasti on tammiavade tarbeks juba kogutud tuhandeid allkirju, mis anti üle riigikogu keskkonnakomisjonile. Asjaosaline Heiki Hanso selgitas aga oma Facebooki lehel, et ligi 4000 allkirjaga pöördumine ei lugevat, kuna allkirjade juures ei ole kodanike isikukoode. Seega alustati kampaaniaga sisuliselt otsast peale. Eile pärastlõunaks oli oma allkirja andnud 56 inimest. Aega petitsioonile oma hääl anda on märtsi lõpuni.

Väikese väina töörühma jaanuari keskel toimunud koosolekul ütles keskkonnaministeeriumi merekeskkonna osakonna juhataja ja Väikese väina tammi avade ehituse töögrupi liige Rene Reisner, et projekteerimine on kaitsekorralduskavas ette nähtud ja keskkonnaministeerium ei ole sellele tegevusele kuidagi vastu ega taha seda ka kuidagi pidurdada.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 707 korda, sh täna 1)