SPORDIVEERUD: Orissaare Sport elab korvpalli vaimus

Orissaare spordijutud keerlevad sel kuul ümber korvpalli. Käimas on Saaremaa meistrivõistlused ning Saku II liiga ja Eesti meistrivõistlused mikro- ja makroklassis.

22. jaanuaril sai teoks Orissaare Rocki kõige nooremate korvpallipoiste esimene võistlusreis. Ette võeti pikk teekond Viimsisse, kus kohaliku KK Viimsi poistega peeti maha kaks tulist sõpruskohtumist. Mängude eesmärk saada esimene võistluskogemus, õppida ja avastada midagi uut sai täiega saavutatud.

Päeva võib kokku võtta ühe poisi sõnadega: “See oli vist mu elu parim päev!” Tublid korvpallipoisid olid: Rasmus Tambur, Rasmus Olop, Tanel Kreem, Karl-Hendrik Mäeots, Markkus Tamm, Sten Sagor, Ardi Kald ja Oskar Maripuu. Poisse juhendas Andre Kuntsel. Andre Kuntseli juhendamisel osaletakse juba veebruaris mikro- ja makroklassi Eesti meistrivõistlustel.

Orissaare Rocki miniklassi võistkond on Margo Rüüteli juhendamisel enne viimast mänguvooru turniiritabelis oma alagrupis 9. kohal. Mängude viimane voor toimub 13. ja 14. veebruaril.

U14 G4S Eesti meistrivõistluste järgmine mäng on 28. veebruaril, mil Orissaare Rock läheb vastu Audentese spordikooli võistkondadele. U14 Eesti meistrivõistluste mängudele saab kaasa elada ka kohapeal, Orissaare spordihoones. Jälgi reklaami ja tule kohale!

Saku II liiga mängud on samuti käimas, Orissaare Rock on praegu põhiturniiri D-alagrupis kolmandal kohal. Viimati Orissaare spordihoones toimunud vahegrupimängus 23. jaanuaril kaotas Orissaare Rock napilt 71 : 78 Noto Outlet /Toila meeskonnale. 30. jaanuaril Tartus toimunud mängu võitis Tartu Terminal seisuga 97 : 62 ja 31. jaanuaril Põlvas toimunud mängu seis jäi 86 : 48 BC Kala/Põlva kasuks.

Saaremaa meistrivõistlused korvpallis jõuavad kohe-kohe Orissaare spordihoonesse! Esimesed mängud Orissaare spordihoones toimuvad 6. veebruaril kell 17.30 ja 7. veebruaril kell 16, mil Orissaare Träxile astuvad vastu BC Gild/AME ja BC Käsa. Pärast esimest mängude vooru on Orissaare/ Träx Rehvikeskusel üks kaotus ja neli võitu.

Veebruar on korvpallikuu – kahel nädalavahetusel, kahel päeval järjest toimuvad Saaremaa meistrivõistluste mängud Orissaare spordihoones:

  • 6.02 kl 17.30 – Orissaare/ Träx Rehvikeskus vs. BC Gild/AME
  • 7.02 kl 16 – Orissaare/ Träx Rehvikeskus vs. BC Käsa
  • 20.02 kl 17.30 – Orissaare/ Träx Rehvikeskus vs. Vesse
  • 21.02 kl 16 – Orissaare/ Träx Rehvikeskus vs. Castello

Koss on äge!

MTÜ Orissaare Sport

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 35 korda, sh täna 1)