Mõtleme ja elame veel?

M. Viss ja E. Pärnpuu kolimas eakate uude koju. MAAJA VABRIT

Milvi Viss ja Evi Pärnpuu kolimas eakate uude koju.
MAAJA VABRIT

19. jaanuaril sel aastal kolis MTÜ Orissaare Tugikeskus oma asjad endistest ruumidest (perearstikeskuse 2. korrusel), kus ei olnud kütmise võimalust ega elektrivõimsust ja kus olime pesitsenud pea 5(viis) aastat, muusikakooli kasutuses olnud ruumidesse lasteaias. Kolimisel olid abiks kõik meie vabatahtlikest eakad, kelle tervis seda võimaldas. Siinjuures tahan tänada eriti mehi, kes rassisid mitu tundi, et asjad saaks uude kohta viia. Olgu siinkohal nimetatud Peeter Sink, kes oma kaubabussiga oli peamine vedaja, samuti panid õla alla Tõnu Lusikas ja Maivar Rasva. Suur tänu, Külli Solvak, Saima Kütt, Malle Tarvis, Janne Kask, Evi Pärnpuu, Karin Lusikas, Milvi Viss, Koidu Prii, Helju Eller.

Nüüd on ka esimene pidu uutes ruumides peetud ja alustame edasise töö planeerimist.

Volikogu otsusega anti ruumid Tugikeskuse kasutusse üheks aastaks. Saan sellest aru nii, et aasta pärast peame jälle välja kolima. Kuhu siis seekord? Kas kalmistule?

Maaja Vabrit, ka eakas

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 69 korda, sh täna 1)