Lahkunud teadmamees taas meedia huviorbiidis (5)

Lahkunud Vigala Sassi elukaaslase Elo Liivi Maalehele antud intervjuus öeldu tekitas Õhtulehe andmetel pahameelt teadmamehe lähedastes.

Maalehes ilmunud usutluses tõdes Sassi elukaaslane ja nelja ühise lapse ema Elo Liiv, et tema ei saa otsustada Sassi pärandi üle, kuna ei ole pärija. Liiv täpsustas, et Sass määras pärijateks lapsed, ja kümneks aastaks, kuni lapsed täiskasvanuks saavad, ka testamenditäitja, kelle ülesanne on tagada, et Sassist maha jäänud parki ja maja maha ei müüdaks. Lisaks märkis Liiv, et pärast Sassi surma ilmus välja inimesi, kellel pole olnud kõige ausamad kavatsused.

Just see ütlemine ja mõned teisedki repliigid tekitasid pahameelt ja viisid lõpuks välja Õhtulehes avaldatud artiklini “Vigala Sass kartis, et elukaaslane Elo võib talu ja hiie maha müüa – seepärast tegi testamendi laste nimele”.

Õhtulehe loos esinevad mitmed allikad – nii anonüümsed kui ka oma nime all kõnelevad isikud. Neist üks sõnakamaid, 60. aastates Inge süüdistas Elo Liivi lausa selles, et viimane olla majast palju väärtuslikku välja kandnud.

Elo Liiv neid väiteid Õhtulehele kommenteerida ei soovinud. Ta märkis, et ei soovinud esialgu üldse Vigala Sassi ja tema pärandi teemadel kõneleda, kuid lõpuks sai Maaleht temaga ikkagi kaubale.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 250 korda, sh täna 1)