Silja Vipre toob sulatõe kodusaare publiku ette (1)

12636896_1096128437073027_72926224_o

Saaremaa lauljatari Silja Vipre läinud aasta lõpul avaldatud debüütplaat “There’s No Lies” ehk eesti keeli “Pole valesid” on leidnud sooja vastuvõtu. Esitluskontserdid mandril on läinud kenasti ning sel laupäeval astub ta plaadi lugudega üles Kuressaares Arensburgi Muusas.

“Mis südamega tehtud, see peab ka südamesse minema,” leidis Silja ise. Järgmise albumi ilmumine on planeeritud selle aasta lõppu ning seekord lindistab ta albumi päris oma bändiga. “Praegugi esitame laval veidi uue albumi lugusid ning lisaks sünnib pidevalt uusi lugusid,” märkis ta.

Silja sõnutsi on kodus alati kõige parem esineda. “Lavanärv kadus minust mitu head aastat tagasi. Ei teagi, kas see on hea või halb,” arutles ta. “Muusas olen üldse kõige rohkem üles astunud, eelmiste kollektiividega, nii et tunne on vägagi kodune ja mõnus.” Kõige mõnusam on tema sõnul asjaolu, et kogu muusika on bändi enda loodud

Silja tõdes, et bändiga esinedes on tunnetus hea. Seni on ta bändiga esinenud Tallinnas Von Krahlis, samuti Pärnu restoranis Noot. Lisaks tehti neist saade Pillimeeste Klubis. Ees ootab ülesastumine “Terevisoonis”.

Kui nüüdne kontsert Kuressaares antud, tullakse siinse publiku ette taas märtsis. Mitu üritust, kus Silja Vipre ühes bändiga lavale astub, on ka suveks kirjas, nt Viru Folk ja erinevad suurüritused Saaremaal.

Publiku ette astub Silja andekate muusikutega Lõuna-Eestist: Myrakaga, kes on klahvpillide taga, Jan Viilebergiga, kes mängib kitarre, Kristo Joosepiga, kelle kiirete käte all tärisevad trummid, ja Toomas Pihlauga, kes paneb kõmisema basskitarri.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 738 korda, sh täna 1)