Maavanem pakub vürtsi­kilu-tiramisut ja pannileiba (10)

Eesti Vabariigi 98. aastapäeva puhul toimuval Saare maavanema Kaido Kaasiku ja proua Siivi Kaasiku pidulikul vastuvõtul on tänavu toitlustamas Kaimo Catering OÜ.

“Meie soov oli, et menüüs oleks kasutatud võimalikult palju kohalikke toiduaineid ja et maitsed oleksid võrdlemisi lihtsad,” ütles Saare maavalitsuse nõunik Ülle Tänav.

220 kutsutule pakutakse vastuvõtul mitmeid huvitavaid suupisteid. Menüüs on vürtsikilu-tiramisu, mägihõrnas seenemajoneesiga, siiatartar forellimarjaga, angerja-kartulipüree-sushi, kuumsuitsu-räimekreem rukkikrõpsul, külmsuitsulõhe kartulipätsil ning veisepõseterriin Muhu leival.

Pakutakse ka BBQ Saaremaa lihaveisefileed mustsõstrakastmega, suitsukanavahtu ahjuõunamoosi ja põletatud puuviljaleivaga, metssea-minikotlette sibulamoosiga, pannileiba suitsulihakrõpsuga, kukeseene-quiche’i ning puuviljavalikut. Desserdiks on sedakorda toorjuustu-mustikatort.

Saare maavanema vastuvõtt toimub 23. veebruari õhtul Kuressaare linnuses.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 943 korda, sh täna 1)