Karmen Pajust sai Põhja-Eesti turismijuht

Paarkümmend aastat Kuressaare ja Saare maakonna turismivaldkonna juhtimise juures olnud Karmen Paju asus 1. veebruarist tööle SA Põhja-Eesti Turism juhatuse liikmena.

“Panustan praegu Põhja-Eesti arengutesse,” kommenteeris Karmen Paju Saarte Häälele uuele ametikohale asumist. “Töö on tuttav, aga mastaap oluliselt suurem,” sõnas ta, lisades, et kavatseb end Saaremaa asjadega jätkuvalt kursis hoida.

“Ergo Oolupiga oleme juba suhelnud. Tuleval nädalal kohtume Tallinnas TourEsti messil,” ütles Paju ja märkis, et ennekõike kaugematest sihtturgudest rääkides on koostöövõimalusi ja kokkupuutepunkte kindlasti nii Saaremaal kui ka Põhja-Eestil.

Sihtasutuse Põhja-Eesti Turism senine juhatuse liige Janek Šafranovski lahkus ametist uute väljakutsete tõttu. Karmen Paju sõnul jõuti temani sihtotsinguga. Tema poole pöörduti, kui ta mullu detsembris teatas, et ei võta vastu Kuressaare linnavalitsuse pakkumist jätkata tööd loodavas MTÜ-s Visit Saaremaa.

Juhatuse liikme leping on Pajul sõlmitud kolmeks aastaks. “Olen Tallinnas paigas, kuid töö võimaldab nädalavahetustel Saaremaal käia, kuna minu kodu on ikkagi siin,” sõnas ta.

Sihtasutus Põhja-Eesti Turism on Harju, Lääne-Viru-, Ida-Viru-, Järva- ja Raplamaa omavalitsuste liitude ning mittetulundusühingu Eesti Maaturism asutatud turismiorganisatsioon. Regionaalse turismiorganisatsiooni eesmärk on koordineerida ja arendada turismialast tegevust ja turismiettevõtlusele vajalikku keskkonda Põhja-Eestis.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 707 korda, sh täna 1)