Tuluõhtul koguti raha ajaloo väljapanekuks

TULU KOGUMAS: Anu Viljaste ja Krista Riik.  TAMBET ALLIK

TULU KOGUMAS: Anu Viljaste ja Krista Riik.
TAMBET ALLIK

Orissaare gümnaasiumi tuluõhtul koguti üle 900 euro kooli ajalugu tutvustava püsiekspositsiooni koostamiseks.

Orissaare gümnaasiumi sihtasutuse (OGSA) juhataja Silvi Teesalu ütles Saarte Häälele, et vähemalt mingil kujul soovitakse ekspositsioon paika saada 25. juuniks ehk kooli aastapäevaks. Idee kohaselt peaks Orissaare gümnaasiumi nn sammassaali tulev ekspositsioon koosnema stendidest, vitriinidest ja ka interaktiivsest tahvlist, millelt külastajad saaksid lisamaterjali lugeda ja vaadata. Vitriinidesse tuleb aga näiteks mitmesuguseid esemeid, mida koolimajja aegade jooksul kogunenud on.

“Kui sihtasutuse poolt vaadata, siis stendide ja vitriinide raha on enam-vähem koos, kuid tehnoloogiline osa on veel lahendamata, nii et koguda tuleks veel küll ja küll,” selgitas Teesalu, et ekspositsiooni tehnoloogiline osa juunikuuks ilmselt veel valmis ei saa. “Aega on vähe ja eks me kogume pärast edasi, aga selle, mille saame, paneme 25. juuniks välja,” lisas ta.

Teesalu ütles, et juba siis, kui koolimaja remont lõppes ehk selle õppeaasta algul, arutati sihtasutuse nõukogus, et ka kooli ajalugu tuleks kuidagi ära märkida.

Tuluõhtu kohta sõnas Teesalu, et see oli väga tore üritus vahvate etteastetega. Muusikaliste ja meelelahutuslike numbritega astusid üles nii Orissaare gümnaasiumi õpilased kui ka vilistlased ja õpetajad.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 60 korda, sh täna 1)