MIS JUHTUS (3)

Kelm jättis maksmata

Kuressaare politseijaoskonnas algatati möödunud nädalal kuus kriminaalmenetlust. Politseijaoskonna piirkonnavanema Meelis Juhandi sõnul alustati üht menetlust seoses kelmusega, kui hotelliteenust kasutanud mees jättis selle eest tasumata.

Kelmus oli toime pandud küll varem, aga kriminaalmenetlust alustati möödunud nädalal.

Isa ei maksa lapsele elatist

26. jaanuaril alustati aga menetlust mehe vastu, kes juba eelmisel aastal hoidis kõrvale igakuisest elatise maksmisest oma lapsele.

Möödunud nädalal tuli alustada menetlust ka looma julma kohtlemise paragrahvi alusel. “Nimelt pöördus Lääne-Saare vallas inimene loomaarsti poole kassiga, kelle pihta oli lastud õhupüssist,” ütles Juhandi.

Toimus üks avaliku korra rikkumine, kui 24. jaanuaril rünnati Kuressaares Vaekoja pubi juures meest ja tekitati talle kehavigastusi.

Purjus juhid

Joobnud juhtide vastu algatati kaks kriminaalmenetlust. 26. jaanuaril tabati Mustjala vallas 36-a mees, kes juhtis sõiduautot, olles joobes. 30. jaanuaril juhtis Valjala vallas mootorsõidukit joobes 22-aastane noormees. “Lisaks kriminaalmenetlusele alustati viimase puhul veel eraldi väärteomenetlust joobes juhile juhtimise üleandmise paragrahvi alusel,” märkis Juhandi.

Arestiti auto

Möödunud nädalal arestis politsei ka ühe roolijoodiku sõiduauto, kelle “vägiteo” kohta alustati menetlust küll juba möödunud aasta lõpus. Juhandi sõnul ei saanud aga autot varem arestida, kuna inimene ei viibinud Eestis.
Politsei sai eelmisel nädalal 32 väljakutset. Alkoholi tarvitanud alaealiste vastu tuli algatada viis väärteomenetlust. Kainenema toimetati kolm inimest.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 1 430 korda, sh täna 1)