LÜHIDALT

Keith Pupart resultatiivne

Lubini Cuprum saavutas Poola võrkpalli meistrivõistlustel kolmanda järjestikuse võidu, millega tõusti turniiritabelis kõrgele neljandale kohale. Cup­rumi ridades oli Keith Pupart 16 punktiga üks paremaid mängijaid.

BC Huntide kolmas kaotus

BC Hundid/ ASSA Abloy tunnistas Aravete spordihoones Ambla Spordiklubi 88 : 66 paremust ja see oli meeskonnale Eesti meeste korvpallimeistrivõistluste esiliigas kolmas kaotus järjest. Saarlaste poolelt olid viimases mängus resultatiivsemad Egert Väinaste 17 ja Madis Pärn 13 punktiga.

Orissaare Rock kaotas

Eesti meeste võrkpallimeistrivõistluste teises liigas kaotas Orissaare Rock võõrsil Tartu Terminalile 62 : 97. Resultatiivsemad mängijad olid Alar Hiis ja Aivo Laul 13 punktiga.

Vanalinna kool jalgpallis võidukas

Kuressaare spordihoones mängitud 5.–7. klasside jalgpalliturniiri Tuule Cup esimese etapi võitis Vanalinna kooli (VLK) võistkond. Kaheksa võistkonnaga turniiril kogus VLK 17 punkti. Järgnesid: 2. KG 15, 3. SÜG 11, 4. Leisi 11, 5. Kahtla 10, 6. Lümanda 9, 7. Aste 4 ja 8. Kärla 0 punktiga. Turniiri võitja selgub kevadel finaalturniiril.

Jalgpallikoondisel kaks mängu

Selgusid Saaremaa jalgpallikoondise maavõistluste kuupäevad. Traditsiooniliselt kohtutakse maavõistlusmängus naabersaare Hiiumaa meestega ja maakondade maavõistluste raames Läänemaaga. Saaremaa ja Hiiumaa maavõistluse mäng toimub seekord Muhu saarel laupäeval, 4. juunil, ja Läänemaaga mängitakse Kuressaare linnastaadionil reedel, 24. juunil.

Print Friendly, PDF & Email
(Vaadatud 130 korda, sh täna 1)